Elektrische producten

Krups Intuition Experience+ EA877D

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Intuition Experience+ EA877D onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Intuition Experience+ EA877D.

Specificaties Krups Intuition Experience+ EA877D

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van Krups Intuition Experience+ EA877D

Met de Krups Intuition Experience+ EA877D heb je de keuze uit maar liefst 21 verschillende koffiespecialiteiten. Van een intense espresso tot een verfrissende frappé en zelfs een heerlijk kopje filterkoffie. Met dit apparaat kun je zowel warme als koude koffiespecialiteiten bereiden, waardoor er voor ieder wat wils is. Wat deze volautomatische koffiemachine onderscheidt van andere modellen van Krups, is het lagere geluidsniveau. Geniet dus in alle rust van jouw perfecte kopje koffie. Het bedienen van de Krups Intuition Experience+ EA877D gaat heel eenvoudig via het kleuren touchscreen. Dankzij de intuïtieve lichtindicatoren word je stap voor stap begeleid tijdens het koffiezetten en het onderhouden van de machine. Daarnaast kun je alle kopjes koffie aanpassen naar jouw persoonlijke smaak en deze opslaan onder één van de 8 gebruikersprofielen. Met deze machine kun je niet alleen 2 zwarte koffies tegelijkertijd zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten. Dit betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw heerlijke kopje koffie. De Krups Intuition Experience+ EA877D is niet zomaar een koffiemachine, het is een beleving op zich. Met de vele mogelijkheden en handige functies kun je elke dag genieten van jouw favoriete koffie, precies zoals jij het wilt. Wacht niet langer en haal deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke koffiemachine in huis. Ontdek de wereld.

Pluspunten
  • De koffiemachine maakt niet alleen warme koffiespecialiteiten, maar ook ijskoffies. Kies uit 21 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Dit is de meest stille volautomatische Krups.

Minpunten
  • Hij heeft geen kopjesverwarmer om de kopjes voor te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Krups Intuition Experience+ EA877D

Krups Intuition Experience+ EA877D is een Volautomatische espressomachine.

Krups Intuition Experience+ EA877D is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Intuition Experience+ EA877D is 3 l.

Met Krups Intuition Experience+ EA877D kun je 2 zetten per keer.

Krups Intuition Experience+ EA877D is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.