Elektrische producten

Sage the Bambino Plus Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Plus Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Plus Stainless Steel.

Specificaties Sage the Bambino Plus Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Plus Stainless Steel

Met de Sage the Bambino Plus Stainless Steel haal je een kwalitatieve en compacte espressomachine in huis, zonder gedoe. Met de roestvrijstalen stoompijp schuimt de machine automatisch melk op wanneer je er een kannetje verse melk onder zet. Je hebt de keuze uit 3 temperatuurstanden om de melk te verwarmen. Daarnaast kun je de dikte van het melkschuim aanpassen door te kiezen uit 3 standen. De ingebouwde PID-temperatuurregelaar zorgt ervoor dat de zettemperatuur constant blijft. Hierdoor ben je verzekerd van koffie zonder verbrande smaak. Met de handige bedieningsknoppen kun je 1 of 2 kopjes koffie tegelijk zetten. De schoonmaakindicator geeft aan wanneer de machine gereinigd moet worden. Houd er rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit vergt meer moeite dan bij een volautomatische espressomachine. Tip: vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.

Pluspunten
  • Je schuimt melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines. Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, zodat hij goed smaakt. Je schuimt melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, aangezien de stoompijp dit volledig automatisch doet. Vanwege het smalle formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, waardoor deze goed smaakt.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Plus Stainless Steel

Sage the Bambino Plus Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Plus Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Plus Stainless Steel is 1,9 l.

Met Sage the Bambino Plus Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Plus Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.