Elektrische producten

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG ECF01PBEU Pastelblauw onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG ECF01PBEU Pastelblauw.

Specificaties SMEG ECF01PBEU Pastelblauw

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01PBEU Pastelblauw

Met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw kun je de temperatuur van je espresso aanpassen aan jouw eigen smaak. Door de mogelijkheid om de watertemperatuur in te stellen, ben je er zeker van dat de koffie niet verbrandt en dat het aroma van de bonen behouden blijft. Je kunt de filterdrager vullen met versgemalen koffie of koffiepads gebruiken als je haast hebt. Bovendien is er een warmhoudplaatje bovenop de espressomachine geplaatst, waarmee je je kopjes kunt voorverwarmen, zodat je koffie langer warm blijft. Om je espresso een extra touch te geven, kun je gebruik maken van de stoompijp om melk op te schuimen en een dikke laag melkschuim op je krachtige espresso te creëren. Bovendien ontvang je een melding wanneer het tijd is om de machine te ontkalken, waardoor je dit niet zelf hoeft bij te houden. Houd er echter rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit vergt meer inspanning dan bij een volautomatische espressomachine. Met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw haal je niet alleen een stijlvolle espressomachine in huis, maar ook een apparaat waarmee je jouw koffie naar eigen smaak kunt personaliseren. Bereid je voor op heerlijke, aromatische espresso's en geniet van de mogelijkheid om je koffie-ervaring te verrijken met zelf opgeschuimde melk.

Pluspunten
  • Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft jouw kop koffie langer warm. De schoonmaakindicator gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet schoonmaken.

Minpunten
  • Zonder bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01PBEU Pastelblauw

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw is een Pistonmachine.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG ECF01PBEU Pastelblauw is 1 l.

Met SMEG ECF01PBEU Pastelblauw kun je 2 zetten per keer.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.