Elektrische producten

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA).

Specificaties JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA)

De JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) is een koffiemachine die zowel warme als koude koffiespecialiteiten met slechts één druk op de knop zet. Deze koffiemachine onderscheidt zich door de extra aluminium platen op de behuizing, waardoor hij extra stevig en duurzaam is. Met een ruim assortiment van maar liefst 24 verschillende koffiespecialiteiten, kun je genieten van alle klassieke varianten, maar ook van een verfrissende cold brew op een zomerse dag. De Cold Extraction Process, waarbij koud water onder hoge druk door de versgemalen koffie wordt geperst, zorgt ervoor dat de aroma's optimaal tot hun recht komen in deze verfrissende koffie. De slimme bonenmaler herkent automatisch welke koffie je hebt gekozen en past de maalgraad hierop aan, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie. Je kunt de JURA Z10 bedienen via het handige touchscreen display of via de speciale app, die verbinding maakt via de Wifi Connect. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Met de JURA Z10 geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van weinig onderhoud en een uitstekende stevigheid, zodat je nog vele jaren kunt genieten van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • Met behulp van extra aluminium platen is deze machine steviger dan de andere modellen van de JURA Z10. Je kunt ook ijskoffie zetten, zoals een cold brew, dankzij het Cold Extraction Process. De slimme bonenmaler herkent de door jou gekozen koffiespecialiteit en past snel de maalfijnheid daarop aan.

Minpunten
  • Je zet niet twee melkspecialiteiten tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA)

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) is 2,4 l.

Met JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.