Elektrische producten

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB.

Specificaties De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

De De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB stelt je in staat om espresso, koffie, long en americano te bereiden met versgemalen koffiebonen. Met een scala aan zwarte koffiespecialiteiten om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. De bediening van het apparaat verloopt via een overzichtelijk en intuïtief display met duidelijke pictogrammen, waardoor het gebruik ervan een fluitje van een cent is. Op het display kun je de sterkte van je koffie naar wens aanpassen, met keuze uit drie verschillende niveaus, variërend van mild tot sterk. Het bonenreservoir heeft een royale capaciteit van 250 gram, waardoor je niet constant hoeft bij te vullen. Maar als je ook graag voorgemalen koffie gebruikt, kun je eenvoudig het aparte vakje voor gemalen koffie gebruiken, bijvoorbeeld voor decaf bonen. Met behulp van de stoompijp kun je je zwarte koffie snel omtoveren in een heerlijke cappuccino. Bovendien kun je de stoompijp ook gebruiken om heet water te tappen voor een ontspannend kopje thee. Maak je geen zorgen als er iets misgaat met je koffiemachine, want De'Longhi biedt in Nederland en België een service aan huis met eigen monteurs. Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB kun je dus snel en moeiteloos genieten van een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte aanpast: Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarbij je zelf de sterkte naar wens kunt aanpassen. Zet gemakkelijk een decafeïnekoffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie: Zet eenvoudig een cafeïnevrije koffie met behulp van het aparte reservoir voor gemalen koffie. Met het bonenreservoir van 250 gram zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen: Met een bonenreservoir van 250 gram kun je meerdere kopjes koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir opnieuw te vullen.

Minpunten
  • Je klopt zelf de melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en makkelijk een cappuccino kunt maken. Het vereist meer onderhoud in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.