Elektrische producten

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van KitchenAid verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart

De KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart is een opvallende pistonmachine met een stevige metalen behuizing. Met deze machine kun je tegelijkertijd 1 of 2 shots espresso bereiden. Dankzij de geavanceerde temperatuursensoren kun je genieten van een heerlijke espresso met een smeuïge cremalaag. De machine zorgt ervoor dat de watertemperatuur constant blijft gedurende het hele bereidingsproces, wat resulteert in de beste smaak. Met de bijgeleverde tamper kun je de koffie stevig aandrukken in de filterdrager. Deze filterdrager heeft een vlakke onderkant, waardoor de koffie gelijkmatig wordt aangedrukt. Met de stoompijp van de KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart kun je niet alleen espresso's maken, maar ook heerlijke melkspecialiteiten zoals een latte, cappuccino of espresso macchiato. De stoompijp kan zowel worden gebruikt om melk op te schuimen als om melk te verwarmen. Hiervoor wordt een handige melkkan meegeleverd. Het is echter belangrijk om op te merken dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld kost. Het is minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart kun je uiteindelijk genieten van de perfecte kop koffie, precies naar jouw smaak.

Pluspunten
 • 1

  .

  De metalen behuizing is sterker dan een behuizing van plastic. 2

  .

  De filterhouder heeft een platte onderkant waardoor je de koffie gelijkmatig kunt aandrukken. 3

  .

  Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
 • Zonder bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen. Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart is een Pistonmachine.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart is 1,4 l.

Met KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart kun je 2 zetten per keer.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.