Elektrische producten

JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC).

Specificaties JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC)

Met de compacte JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) zet je met gemak 11 verschillende zwarte koffies en melkspecialiteiten. Met slechts één druk op de knop geniet je van je favoriete koffie. Deze volautomatische espressomachine past dankzij zijn kleine formaat perfect op ieder aanrecht. Het overzichtelijke touchscreen display maakt het bedienen van de koffiemachine eenvoudig. Hierop selecteer je moeiteloos uit verschillende zwarte koffies, melkspecialiteiten of heet water. Bovendien kun je de sterkte en hoeveelheid van elke koffie aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Als je dol bent op cappuccino, zorgt de melkslang ervoor dat je kunt genieten van een luchtig en zacht melkschuim. Wat JURA echt uniek maakt, is de langzame en gefaseerde doorloop van het water door de koffie. Daarnaast maalt de Professional Aroma Grinder de koffiebonen gelijkmatig fijn, waardoor alle aroma's optimaal vrijkomen. Zo garandeert JURA de hoogste kwaliteit koffie. Bovendien ben je bij Coolblue aan het juiste adres, want wij zijn een geautoriseerde JURA dealer. Dit betekent dat je maar liefst 25 maanden garantie ontvangt op je koffiezetapparaat. Mocht er iets mis zijn, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat. Met de JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van gemak en du.

Pluspunten
  • Dankzij de compacte afmetingen neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere automatische koffiemachines. Met het kleuren-touchscreen bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Kies uit 11 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Je zet niet 2 melkspecialiteiten gelijktijdig. Als je de koffiemachine vaak gebruikt, moet je het waterreservoir van 1,1 liter regelmatig bijvullen.

Veelgestelde vragen over JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC)

JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) is een Volautomatische espressomachine.

JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) is 1,1 l.

Met JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) kun je 2 zetten per keer.

JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.