Elektrische producten

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit.

Specificaties De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit

Met de De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit houd je jouw koffiemachine glanzend schoon dankzij het meegeleverde onderhoudspakket. Dit pakket bevat alle benodigde onderhoudsmiddelen om je koffiemachine in optimale conditie te houden. Het koffiezetapparaat biedt 4 voorgeprogrammeerde koffievarianten die je eenvoudig kunt selecteren via het handige lcd-display met intuïtieve icoontjes. Met slechts één druk op de knop geniet je van een heerlijke cappuccino of latte macchiato, dankzij het geavanceerde LatteCrema systeem dat zorgt voor een romige en dikke schuimlaag. De De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit bereidt de melk altijd op de juiste temperatuur en reinigt zichzelf automatisch na gebruik. Je kunt je favoriete koffie-instellingen opslaan onder jouw persoonlijke gebruikersprofiel, zodat je altijd kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. Bovendien heeft dit koffiezetapparaat een handig vakje bovenop voor gemalen koffie. En mocht er onverhoopt iets misgaan met de machine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs. Met de De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit zet je in no-time een heerlijk kopje koffie met een volautomatisch systeem.

Pluspunten
  • Met het onderhoudspakket krijg je de juiste reinigingsmiddelen voor je apparaat thuis. Met één druk op de knop zet je een cappuccino of latte macchiato. Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten via het tekstscherm door een menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal. De machine heeft geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit is 1,8 l.

Met De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.