Elektrische producten

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM.

Specificaties De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

Met de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM zet je binnen een paar minuten een heerlijk kopje koffie. Deze geavanceerde koffiemachine heeft 3 vooraf ingestelde recepten, waardoor je eenvoudig kunt kiezen uit een espresso, americano of gewone koffie. Met de ingebouwde bonenmaler hoef je geen aparte maler aan te schaffen en kun je direct genieten van versgemalen koffie. Deze koffiemachine is voorzien van een handige tamper, waarmee je de gemalen koffie eenvoudig kunt aandrukken. Zo kun je altijd rekenen op de perfecte extractie en een heerlijke smaak. Wil je graag een cappuccino of latte macchiato maken? Dan is dat geen probleem met deze machine. Voeg melk toe aan de meegeleverde melkkan en gebruik het stoompijpje om de melk op te schuimen. Het Latte systeem zorgt voor een zijdezachte melktextuur, perfect voor het maken van latte art. Met de handige My Menu knop kun je jouw favoriete recepten eenvoudig opslaan, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete kopje koffie. Houd er wel rekening mee dat het even tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit vergt wat oefening en is niet zo eenvoudig als bij een volautomatische espressomachine. Maar met de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM kun je het proces stap voor stap onder de knie krijgen en uite.

Pluspunten
  • Met de tamper die ingebouwd is, druk je de gemalen koffie recht aan voor een gelijkmatig resultaat. Met het automatische malen en doseren maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor je kopje. Dankzij de 3 vooraf ingestelde recepten zet je binnen enkele minuten een espresso, americano of gewone koffie.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM is een Pistonmachine.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM is 2 l.

Met De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.