Elektrische producten

Braun KF3120WH

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Braun KF3120WH onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Braun verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Braun KF3120WH.

Specificaties Braun KF3120WH

Merk

Braun

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Braun KF3120WH

De Braun KF3120WH is de perfecte koffiemachine voor het zetten van 10 heerlijke koppen koffie. Met zijn handige draaiende filterhouder is het vullen met koffie een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar de filterhouder te vullen en de verse koffie zal automatisch in de glazen kan stromen. Op de kan staat duidelijk aangegeven hoeveel kopjes koffie je kunt verwachten. Deze koffiemachine is perfect voor degenen die geen geduld hebben en meteen willen genieten van een heerlijk kopje koffie. Dankzij de handige druppelstop kun je tijdens het zetproces al een kopje inschenken zonder dat er koffie op de warmhoudplaat druppelt. En als je een keer vergeet dat de koffiemachine aanstaat, hoef je je geen zorgen te maken. Na 40 minuten schakelt het apparaat automatisch uit, waardoor je energie bespaart en je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Met de Braun KF3120WH geniet je van gemak, snelheid en heerlijke koffie. Met zijn moderne design en handige functies is deze koffiemachine een aanwinst voor elke keuken. Dus waar wacht je nog op? Zet de perfecte kop koffie met de Braun KF3120WH!

Pluspunten
  • De druppelstop zorgt ervoor dat er geen nadruppeling plaatsvindt wanneer je de kan van onder het apparaat haalt. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten op temperatuur. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kan je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Braun KF3120WH

Braun KF3120WH is een Filterapparaat.

Braun KF3120WH is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Braun KF3120WH is 1,25 l.

Met Braun KF3120WH kun je 10 zetten per keer.

Braun KF3120WH is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.