Elektrische producten

Krups Pro Aroma Plus KM3210

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Pro Aroma Plus KM3210 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Pro Aroma Plus KM3210.

Specificaties Krups Pro Aroma Plus KM3210

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

15

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups Pro Aroma Plus KM3210

Met de Krups Pro Aroma Plus KM3210 kun je optimaal genieten van een heerlijk kopje koffie, of je nu van een normale of sterke smaak houdt. Met behulp van de handige aromaschakelaar kun je eenvoudig tussen deze twee smaken kiezen. Het koffiezetten wordt nog gemakkelijker gemaakt dankzij de draaibare filterhouder en het duidelijk afleesbare waterniveau. Heb je tijdens het koffiezetten al zin om een slokje te proeven? Met de handige druppelstop kun je alvast genieten van een heerlijk kopje koffie voordat de hele pot is gezet, zonder dat er geknoeid wordt. Bovendien blijft de koffie na het zetten nog een half uur lang warm op de warmhoudplaat. Maak je geen zorgen als je per ongeluk vergeet om het koffiezetapparaat uit te schakelen, want na 30 minuten schakelt de machine zichzelf automatisch uit. Met de Krups Pro Aroma Plus KM3210 haal je een koffiezetapparaat in huis dat niet alleen zorgt voor heerlijke koffie, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is. Dankzij de handige functies en het moderne design is dit koffiezetapparaat een echte aanwinst voor elke keuken. Geniet elke ochtend van de perfecte kop koffie, precies zoals jij het wilt, met de Krups Pro Aroma Plus KM3210.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte zet je jouw koffiepot naar eigen smaak. De druppelstop voorkomt morsen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie maakt.

Minpunten
  • Zonder een timer staat de koffie niet op het door jou gewenste tijdstip voor je klaar. Het heeft geen warmhoudplaat waarmee je de koffie langer warm kunt houden.

Veelgestelde vragen over Krups Pro Aroma Plus KM3210

Krups Pro Aroma Plus KM3210 is een Filterapparaat.

Krups Pro Aroma Plus KM3210 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Pro Aroma Plus KM3210 is 1,25 l.

Met Krups Pro Aroma Plus KM3210 kun je 15 zetten per keer.

Krups Pro Aroma Plus KM3210 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.