Elektrische producten

WMF Perfection 740L

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak WMF Perfection 740L onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van WMF verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over WMF Perfection 740L.

Specificaties WMF Perfection 740L

Merk

WMF

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van WMF Perfection 740L

De WMF Perfection 740L is een veelzijdige koffiemachine met 15 voorgeprogrammeerde koffierecepten, waardoor je kunt genieten van een breed scala aan heerlijke koffievarianten. Of je nu zin hebt in een romige cappuccino, een zijdezachte flat white of een klassieke filterkoffie, met deze machine kun je het allemaal bereiden. Dankzij het intuïtieve touchscreen display kun je eenvoudig de gewenste koffievariant kiezen en zelfs je eigen recepten samenstellen. Met de WMF Perfection 740L kun je de koffiesterkte, temperatuur, hoeveelheid melk en maalstand naar eigen voorkeur aanpassen. Je hebt de keuze uit drie verschillende maalstanden, zodat je de perfecte maling kunt bereiken voor elke koffievariant. Bovendien kun je al je persoonlijke instellingen opslaan onder één van de vier gebruikersprofielen, zodat je altijd jouw favoriete koffie met één druk op de knop kunt bereiden. Voor melkspecialiteiten is de WMF Perfection 740L uitgerust met een handige melkslang. Je kunt deze eenvoudig in een pak melk steken of in een aparte melkkan plaatsen. Het dubbele thermoblock zorgt ervoor dat de koffie en melk apart van elkaar de juiste temperatuur bereiken, zodat je altijd kunt genieten van perfect bereide warme dranken. Daarnaast is het apparaat voorzien van automatische reinigingsfuncties voor de melkslang en de zetgroep, waardoor het onderh.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óók een filterkoffie en een americano. Het onderhoud vergt minder werk in vergelijking met andere volautomatische espressomachines. Dankzij het slimme ontwerp kun je de machine vanaf de voorkant bedienen, waardoor hij overal in de keuken en zelfs in een hoek past.

Minpunten
  • Zonder een koffiedikreservoir zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor. Het heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes kunt voorverwarmen.

Veelgestelde vragen over WMF Perfection 740L

WMF Perfection 740L is een Volautomatische espressomachine.

WMF Perfection 740L is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van WMF Perfection 740L is 2 l.

Met WMF Perfection 740L kun je 2 zetten per keer.

WMF Perfection 740L is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.