Elektrische producten

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Scanpart verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter.

Specificaties Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter

Merk

Scanpart

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter

Met de Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege doos koffiefilters in je keukenkastje. Het permanente koffiefilter kun je na het zetten van je koffie gewoon leegmaken in de prullenbak. Vervolgens spoel je het filter af onder de kraan en het is klaar om de volgende keer weer te gebruiken. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook het milieu! Dankzij de Aroma Twister van dit koffiezetapparaat krijgt elke kop koffie een gelijk aroma. In het midden van de kan bevindt zich een circulair pijpje, waardoor de koffie rond draait tijdens het zetten. Dit zorgt voor de beste smaakervaring. En als de hele familie langskomt en je het liefst in één keer alle kopjes vol wilt hebben, dan kan dat! Vul het waterreservoir tot aan de 10-kopsaanduiding en binnen no-time ben je klaar. Met de Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter geniet je elke dag van heerlijke koffie, zonder gedoe met wegwerpfilters. Het is een duurzame keuze die niet alleen goed is voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Bovendien zorgt de Aroma Twister voor een gelijk aroma in elke kop koffie, terwijl het circulaire pijpje in de kan zorgt voor de beste smaakervaring. Dus waar wacht je nog op? Haal dit geweldige koffiezetapparaat vandaag nog in huis en geniet van de perfecte kop k.

Pluspunten
  • Dankzij het permanente filter hoef je geen papieren filters meer te gebruiken. Het buisje in het midden van de koffiekan zorgt ervoor dat de koffie goed door de kan circuleert voor een gelijkmatige smaakverdeling. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat de koffie langer warm blijft.

Minpunten
  • Het duurt 10 minuten voordat een kan vol is.

Veelgestelde vragen over Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter is een Filterapparaat.

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter is 1,2 l.

Met Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter kun je 10 zetten per keer.

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.