Elektrische producten

Sage the Bambino Sea Salt

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Sea Salt onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Sea Salt.

Specificaties Sage the Bambino Sea Salt

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Sea Salt

De Sage the Bambino Sea Salt is een compacte espressomachine van professionele kwaliteit. Deze machine is speciaal ontworpen om de perfecte dosering versgemalen koffiebonen te gebruiken, waardoor je kunt genieten van een heerlijk volle smaak. Het koffiezetproces begint met een pre-infusie bij lage druk, gevolgd door een extractie onder hoge druk. Hierdoor haal je het maximale aroma en de smaak uit je koffie. Met de handige bedieningsknoppen kun je gemakkelijk 1 of 2 kopjes koffie zetten. Wil je een cappuccino? Geen probleem! De krachtige stoompijp schuimt automatisch de melk op in het bijgeleverde kannetje. Dankzij het ThermoJet-verwarmingssysteem is de Bambino Sea Salt binnen slechts 3 seconden klaar voor gebruik. Bovendien zorgt de nauwkeurige temperatuursregelaar ervoor dat de koffie op de juiste temperatuur gezet wordt, zonder te verbranden. Om de levensduur van de machine te verlengen, geeft de schoonmaakindicator aan wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. Houd er wel rekening mee dat het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine wat oefening en geduld vereist. Het is niet zo eenvoudig als bij een volautomatische espressomachine. Vergeet ook niet om een losse koffiemolen aan te schaffen, zodat je kunt genieten van koffie met versgemalen bonen. Met de Sage the Bambino.

Pluspunten
  • Dankzij zijn compacte formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Met de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor het goed smaakt. De metalen behuizing is steviger dan een kunststof behuizing.

Minpunten
  • Zonder een bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Sea Salt

Sage the Bambino Sea Salt is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Sea Salt is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Sea Salt is 1,4 l.

Met Sage the Bambino Sea Salt kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Sea Salt is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.