Elektrische producten

SMEG ECF02BLEU Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG ECF02BLEU Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG ECF02BLEU Zwart.

Specificaties SMEG ECF02BLEU Zwart

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend, Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF02BLEU Zwart

Met de SMEG ECF02BLEU Zwart zet je in een handomdraai heerlijke espresso's. Dit koffiezetapparaat heeft weinig instellingen, waardoor je snel aan de slag kunt. Je hebt de mogelijkheid om 1 of 2 espresso's tegelijkertijd te zetten, met behulp van gemalen koffie of speciale koffiepads. Bovendien kun je de temperatuur en hoeveelheid aanpassen voor elke espresso. Maar dat is nog niet alles! Als je zin hebt in iets anders dan een espresso, kun je kiezen voor een espresso long of gebruik maken van de stoomfunctie om een heerlijke cappuccino te maken. Met de stoompijp kun je zelf melk opschuimen voor een perfecte cappuccino of latte macchiato. En om ervoor te zorgen dat je koffie langer warm blijft, kun je je kopje van tevoren opwarmen op de warmhoudplaat. Het retro design van de SMEG ECF02BLEU Zwart maakt het bovendien een echte eyecatcher in elke keuken. En als het apparaat toe is aan een ontkalkingsbeurt, geeft hij je een seintje. Let wel op: het kost wat tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit vergt meer vaardigheid dan bij een volautomatische espressomachine. Met de SMEG ECF02BLEU Zwart beleef je de ultieme koffie-ervaring!

Pluspunten
  • Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen aan jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft jouw kop koffie langer warm. De schoonmaakindicator gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet reinigen.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF02BLEU Zwart

SMEG ECF02BLEU Zwart is een Pistonmachine.

SMEG ECF02BLEU Zwart is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG ECF02BLEU Zwart is 1,1 l.

Met SMEG ECF02BLEU Zwart kun je 2 zetten per keer.

SMEG ECF02BLEU Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend, Mat & glanzend afgewerkt.