Elektrische producten

JURA J8 Piano White (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA J8 Piano White (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA J8 Piano White (EA).

Specificaties JURA J8 Piano White (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA J8 Piano White (EA)

Met de JURA J8 Piano White (EA) kun je nu je favoriete drankje uit de koffiebar gewoon thuis maken. Dit innovatieve apparaat heeft een Sweet Foam functie waarmee je een heerlijke siroop kunt mengen met het melkschuim, zodat je met één druk op de knop kunt genieten van een zoete latte macchiato. Maar dat is nog niet alles, je hebt ook de keuze uit maar liefst 23 verschillende koffiespecialiteiten, 2 soorten melkschuim en 2 soorten thee. Het beste van alles is dat de JURA J8 Piano White (EA) zelfs herkent welk kopje je onder de uitloop plaatst en de selectie op het display aanpast op basis van de beschikbare specialiteiten. Zo krijg je bij een klein kopje bijvoorbeeld allerlei espresso varianten te zien. Koffiezetten was nog nooit zo eenvoudig! Maar dat is niet het enige voordeel van de JURA J8 Piano White (EA). Dit apparaat zorgt namelijk ook voor een uitstekende koffiekwaliteit. De koffiemolen bewaakt de maalgraad, waardoor je altijd kunt rekenen op een gelijkmatig eindresultaat en maximale smaak bij iedere kop koffie. Bovendien ben je bij Coolblue, een geautoriseerde JURA dealer, verzekerd van maar liefst 25 maanden garantie op je koffiezetapparaat. JURA biedt deze garantie door middel van reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. En alsof dat nog niet genoeg is, vereist de JURA J8.

Pluspunten
  • Je kunt ook genieten van zoete melkspecialiteiten dankzij het toegevoegde vakje voor siroop. Je kunt kiezen uit 23 verschillende koffiespecialiteiten en zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpassen. Met de bijgeleverde JURA Wifi Connect kun je de koffiemachine bedienen vanaf een afstand met een tablet of smartphone.

Minpunten
  • You do not make 2 milk specialties at the same time. Je maakt geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over JURA J8 Piano White (EA)

JURA J8 Piano White (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA J8 Piano White (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA J8 Piano White (EA) is 1,9 l.

Met JURA J8 Piano White (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA J8 Piano White (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.