Elektrische producten

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB.

Specificaties De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

Met de De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB kun je op een eenvoudige manier genieten van een verse espresso. Deze machine wordt geleverd met alle belangrijke barista-tools, zoals een melkkan, tamper, tamping mat, doseer- en tamping tool en schoonmaakmiddelen. Met behulp van de doseer- en tamping tool kun je de koffie op de juiste manier in de filterdrager plaatsen zonder te morsen. De geïntegreerde bonenmaler maalt de koffie automatisch fijn en biedt 8 verschillende maalstanden, zodat je de perfecte maalgraad voor jouw koffie kunt kiezen. De De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB heeft 3 vooraf ingestelde recepten: espresso, americano en heet water. Met de stoompijp kun je zelf melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Maar het mooie van deze machine is dat je ook je eigen recepten kunt creëren. Deze machine is speciaal ontworpen om aan al je koffiewensen te voldoen. Houd er wel rekening mee dat het tijd en geduld kost om de kunst van het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine onder de knie te krijgen. Het vergt wat meer oefening dan bij een volautomatische espressomachine, maar het resultaat is zeker de moeite waard.

Pluspunten
  • Met de tamper, tampingmat en melkkan begin je meteen met koffiezetten. Met de automatische maalinstelling en dosering maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor je kopje. Door middel van de ingebouwde manometer zie je met welke druk je een espresso zet, zodat je je bereiding hierop aanpast.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuze opties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB is een Pistonmachine.

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB is 1,5 l.

Met De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.