Elektrische producten

Sage the Bambino Plus Black Truffel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Plus Black Truffel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Plus Black Truffel.

Specificaties Sage the Bambino Plus Black Truffel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Plus Black Truffel

Met de Sage the Bambino Plus Black Truffel haal je een compacte espressomachine in huis die garant staat voor kwaliteit, zonder ingewikkelde fratsen. De roestvrijstalen stoompijp zorgt automatisch voor perfect opgeschuimde melk wanneer je een kannetje verse melk eronder plaatst. Je kunt kiezen uit drie temperatuurstanden om de melk op te warmen. Daarnaast kun je de dikte van het melkschuim aanpassen door te kiezen uit drie verschillende standen. Dankzij de ingebouwde PID-temperatuurregelaar kun je altijd rekenen op een constante zettemperatuur. Zo ben je verzekerd van een heerlijke kop koffie zonder dat deze verbrandt. Met de handige bedieningsknoppen kun je eenvoudig één of twee koppen koffie zetten. En dankzij de schoonmaakindicator weet je altijd precies wanneer de machine een reinigingsbeurt nodig heeft. Houd er rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je met een pistonmachine smaakvolle koffie kunt zetten. Dit vergt meer oefening dan bij een volautomatische espressomachine. Een tip: vergeet niet om een aparte koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.

Pluspunten
  • Je kunt melk gemakkelijker opschuimen dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Vanwege het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad in vergelijking met andere pistonmachines. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, waardoor het goed smaakt.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Plus Black Truffel

Sage the Bambino Plus Black Truffel is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Plus Black Truffel is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Plus Black Truffel is 1,9 l.

Met Sage the Bambino Plus Black Truffel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Plus Black Truffel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.