Elektrische producten

Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Siemens verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect.

Specificaties Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect

Met de Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect kun je jouw koffie op afstand bedienen met behulp van je tablet of smartphone. Of je nu in je luie stoel zit of onderweg bent, je kunt je favoriete koffierecepten samenstellen via de app. Bovendien helpt de app je bij het onderhoud van de machine. Je ontvangt meldingen wanneer onderhoud nodig is en de app begeleidt je hierbij. Met deze machine kun je kiezen uit wel 10 verschillende koffiespecialiteiten. Je kunt de sterkte, hoeveelheid en temperatuur naar wens aanpassen. Bovendien kun je twee kopjes van elke koffiespecialiteit tegelijk zetten, zodat je bezoek nooit lang hoeft te wachten. Na het maken van melkspecialiteiten reinigt de machine automatisch het melksysteem, zodat je hier minder omkijken naar hebt. Het melkreservoir, de lekbak en koffiedikbak zijn vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken nog gemakkelijker maakt. Deze machine is bovendien stil en heeft een topklasse bouwkwaliteit. Met de Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect geniet je niet alleen van de perfecte kop koffie, maar ook van het gemak van bediening op afstand en de ondersteuning van de app bij het onderhoud van de machine. Dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden en het vermogen om twee kopjes tegelijk te zetten, is deze machine ideaal voor zowel individueel gebruik als voor het ontvangen van gasten. Daarna.

Pluspunten
  • Dankzij Home Connect kan je het op afstand bedienen met je tablet of smartphone. Met de Baristamodus kan je je eigen koffierecepten maken door de koffiesterkte, -grootte, -temperatuur en de hoeveelheid melk zeer nauwkeurig in te stellen. Je kan niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook een flat white en espresso macchiato met één druk op de knop.

Minpunten
  • Beschikt niet over een dubbel bonenreservoir waarmee je kunt afwisselen tussen 2 koffiesmaken.

Veelgestelde vragen over Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect

Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect is een Volautomatische espressomachine.

Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect is 2,3 l.

Met Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect kun je 2 zetten per keer.

Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.