Elektrische producten

Sage the Barista Touch Black Truffel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Touch Black Truffel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Touch Black Truffel.

Specificaties Sage the Barista Touch Black Truffel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Touch Black Truffel

De Sage the Barista Touch Black Truffel maakt het zetten van de perfecte espresso of cappuccino wel heel gemakkelijk. Met het gebruiksvriendelijke touchscreen display selecteer je eenvoudig de gewenste koffiespecialiteit, zoals bijvoorbeeld een heerlijke latte macchiato of een romige cappuccino. Daarnaast beschikt deze machine over een geavanceerde bonenmaler met automatische dosering, zodat je altijd de juiste hoeveelheid koffie gebruikt voor jouw ideale kopje. Ook het melkschuim is tot in perfectie af te stellen. De machine regelt automatisch de temperatuur en de dikte van het schuim, zodat je altijd kunt genieten van een heerlijk romige textuur. Bovendien warmt de espressomachine in slechts 3 seconden op, waardoor je geen kostbare tijd verspilt. Tijdens het zetten van de koffie zorgt de ingebouwde PID temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft, waardoor je verzekerd bent van een optimale smaak zonder verbranding. Met de Sage the Barista Touch Black Truffel haal je niet alleen een koffiemachine van topklasse in huis, maar ook een stukje vakmanschap. De machine is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een duurzame bouwkwaliteit. Met zijn elegante zwarte truffelkleur en strakke design is deze espressomachine ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Via het aanraakscherm pas je de koffiespecialiteiten precies aan naar jouw wens. Met de automatische stoompijp schuim je melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, omdat dit volledig automatisch gebeurt. Dankzij de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor jouw kopje.

Minpunten
  • Jij drukt zelf de gemalen koffie aan in de filterhouder.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Touch Black Truffel

Sage the Barista Touch Black Truffel is een Pistonmachine.

Sage the Barista Touch Black Truffel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Touch Black Truffel is 2 l.

Met Sage the Barista Touch Black Truffel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Touch Black Truffel is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.