Elektrische producten

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B.

Specificaties De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B

Met de De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B zet je met gemak 4 verschillende koffiespecialiteiten met slechts één druk op de knop. Het handige lcd-display en de intuïtieve icoontjes begeleiden je moeiteloos tijdens het zetten van je perfecte kopje koffie. Of je nu zin hebt in een romige cappuccino of een verleidelijke latte macchiato, met dit apparaat is het allemaal mogelijk. Dankzij het innovatieve LatteCrema systeem wordt elke melkspecialiteit voorzien van een heerlijk dikke en romige schuimlaag. Het melkreservoir zorgt automatisch voor de juiste temperatuur en reinigt zichzelf na gebruik, waardoor je altijd kunt genieten van een optimale smaakbeleving. Wil je graag je koffie aanpassen naar je eigen smaak? Geen probleem! Met de De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B kun je per bereiding je persoonlijke voorkeur instellen en opslaan onder je eigen gebruikersprofiel. Zo geniet je telkens weer van je favoriete koffievariatie met de perfecte smaak. Bovendien heeft dit koffiezetapparaat een handig vakje voor gemalen koffie, zodat je ook 's avonds kunt genieten van een heerlijk kopje decafeïne koffie. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen professionele monteurs. Met de De'Longhi Dinamica EC.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop zet je een cappuccino of latte macchiato. Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten via het tekstdisplay met een menu vol keuzeopties. Pas de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan om koffierecepten voor jezelf op te slaan.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een behuizing van kunststof is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal. Het mist een warmhoudplaat waarmee je de kopjes voorverwarmt.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B is 1,8 l.

Met De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.