Elektrische producten

JURA E8 Dark Inox (EB)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E8 Dark Inox (EB) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E8 Dark Inox (EB).

Specificaties JURA E8 Dark Inox (EB)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA E8 Dark Inox (EB)

De JURA Dark Inox (EB) biedt een breed scala aan koffiespecialiteiten. Met maar liefst 13 voorgeprogrammeerde opties, kun je genieten van een heerlijke flat white, cortado of lungo barista. Voor de liefhebbers van sterke koffie is er zelfs de mogelijkheid om een extra shot espresso toe te voegen. Het beste van alles is dat de machine jouw favoriete recepten onthoudt, zodat je altijd kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. De koffiemachine is uitgerust met een dubbele koffie uitloop. De uitloop in het midden van de machine is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor melkspecialiteiten. Dit maakt het gemakkelijk om de verschillende koffiespecialiteiten gescheiden te houden. De bediening van het apparaat is eenvoudig via het kleurendisplay met 6 toetsen. De JURA Dark Inox (EB) maakt gebruik van de Professional Aroma Grinder, die de koffiebonen op de juiste manier maalt voor een optimale smaakbeleving. Dankzij deze technologie komen alle koffiearoma's perfect naar voren. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op dit koffiezetapparaat. JURA staat bekend om hun uitstekende klantenservice en zorgt ervoor dat eventuele reparaties of vervanging van onderdelen snel en efficiënt worden uitgevoerd. Met de JURA Dark Inox (EB) geniet je niet alleen van heerlijke koffie.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je zet geen 2 melkspecialiteiten op hetzelfde moment. Je bedient de koffiemachine niet met behulp van de app, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over JURA E8 Dark Inox (EB)

JURA E8 Dark Inox (EB) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E8 Dark Inox (EB) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E8 Dark Inox (EB) is 1,9 l.

Met JURA E8 Dark Inox (EB) kun je 2 zetten per keer.

JURA E8 Dark Inox (EB) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.