Elektrische producten

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M.

Specificaties De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

De De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M is de perfecte koffiemachine voor de echte koffieliefhebber. Met zijn 6 voorgeprogrammeerde koffierecepten kun je binnen enkele minuten genieten van een heerlijke cappuccino, latte, flat white, koffie, lungo of zelfs een kopje heet water voor een ontspannende kop thee. Deze pistonmachine is uitgerust met handige snufjes die zorgen voor een optimale koffiesmaak. Een van de hoogtepunten van de La Specialista Maestro is de ingebouwde bonenmaler met sensor. Deze zorgt voor een consistente maling, waarbij alle koffiekorrels op dezelfde grootte worden gemalen. Hierdoor is de smaak van de koffie altijd consistent en vol van aroma. Daarnaast drukt de machine de koffie op de juiste wijze aan met de automatische tamper, waardoor je altijd een perfecte espresso krijgt. Voor de liefhebbers van melkspecialiteiten biedt de La Specialista Maestro de keuze uit 2 melkopschuimmethodes. Je kunt ervoor kiezen om volledig automatisch melk op te schuimen met de melkkan, of op traditionele wijze met de stoompijp en een melkkannetje. Zo kun je de melkspecialiteit bereiden op de manier die jou op dat moment het beste uitkomt. Houd er wel rekening mee dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vergt. Het is minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine, maar de La Specialista.

Pluspunten
  • De pistonmachine maakt automatisch melkschuim met behulp van het bijgeleverde melkreservoir. De automatische tamper drukt de gemalen koffie gelijkmatig aan voor een consistent resultaat. Dankzij de 6 vooraf ingestelde recepten zet je in slechts enkele minuten een cappuccino, latte, flat white, koffie, lungo of thee.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M is een Pistonmachine.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M is 2,5 l.

Met De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.