Elektrische producten

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B.

Specificaties De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B

Met de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B bereid je moeiteloos een heerlijke espresso of koffie voor één of twee personen. Dankzij de grote draaiknop kan je de sterkte van elke kop koffie individueel instellen. Begin je ochtend met een krachtige espresso en eindig je dag met een mildere koffie. En als je de voorkeur geeft aan cafeïnevrije koffie, kan je ook tussendoor een kopje zetten met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie. Ben je een liefhebber van melkspecialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato? Dan kan je zelf melk opschuimen met het handige stoompijpje. En als er onverhoopt iets misgaat met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs. Met de De'Longhi volautomaat kan je snel genieten van een heerlijk kopje koffie, zonder gedoe. Met zijn stijlvolle design en gebruiksgemak is de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B de perfecte aanvulling voor elke keuken. Of je nu een sterke espresso, een milde koffie of een romige cappuccino wilt, dit apparaat zorgt altijd voor de perfecte smaak. Bovendien is de machine voorzien van een handige energiebesparende functie, waardoor je niet alleen geniet van heerlijke koffie, maar ook bijdraagt aan een duurzamer milieu. Kortom, met de De.

Pluspunten
  • Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Maak eenvoudig een decafeïnekoffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie. Met een waterreservoir van 1,8 liter kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten zonder bij te vullen.

Minpunten
  • Je klopt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en makkelijk een cappuccino kunt maken. Het apparaat heeft geen scherm voor een eenvoudige bediening.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.