Elektrische producten

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs.

Specificaties De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

De De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is een compacte en stijlvolle pistonmachine voor de echte koffieliefhebber. Met zijn slanke design neemt dit apparaat slechts 15 centimeter in beslag op je aanrecht. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat, want deze machine is voorzien van een krachtige stoompijp waarmee je moeiteloos melk opschuimt voor de perfecte cappuccino of latte macchiato. Bij de De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs ontvang je niet alleen de machine zelf, maar ook een handige melkkan en een tamper. Hiermee kun je direct aan de slag met het zetten van heerlijke koffie. Of je nu zin hebt in een enkele of dubbele espresso, met dit koffiezetapparaat heb je alle mogelijkheden in huis. En dankzij de warmhoudplaat hoef je je geen zorgen te maken dat je koffie snel afkoelt. Je kunt zelfs je kopje eerst opwarmen voordat je de koffie erin schenkt. De De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is niet alleen compact en krachtig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met de 3 knoppen op het bedieningspaneel kun je het apparaat eenvoudig bedienen. En dankzij de uitneembare dubbele lekbak passen alle soorten bekers en mokken onder de koffie uitloop. Het enige wat je nodig hebt is tijd en geduld om te leren hoe je de perfecte kop koffie zet. Het is miss.

Pluspunten
  • De krachtige stoompijp maakt snel melkschuim zonder belletjes. Je begint met koffiezetten met de tamper en melkkan. Dankzij zijn smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder een bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn; deze moet je apart kopen. Bij frequent gebruik moet je het waterreservoir van 1 liter vaak bijvullen.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is een Pistonmachine.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is 1,1 l.

Met De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat afgewerkt.