Elektrische producten

JURA E6 Dark Inox (EC)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E6 Dark Inox (EC) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E6 Dark Inox (EC).

Specificaties JURA E6 Dark Inox (EC)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van JURA E6 Dark Inox (EC)

De JURA E6 Dark Inox (EC) zet niet alleen zwarte koffiespecialiteiten, maar ook met slechts één druk op de knop een heerlijke cappuccino. Dankzij de melkslang wordt er een zacht melkschuim gecreëerd. Deze koffiemachine is perfect voor de echte cappuccinoliefhebber. Naast cappuccino biedt de koffiemachine ook een scala aan andere koffievarianten, zoals espresso, koffie, caffè barista, lungo barista en espresso macchiato. Daarnaast is het ook mogelijk om heet water te tappen voor een kopje thee. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het overzichtelijke kleurendisplay met toetsen. Hierop kun je kiezen uit verschillende sterktes, hoeveelheden en temperaturen voor je koffie. De Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat de koffiebonen op hoogwaardige kwaliteit worden gemalen, waardoor alle aroma's optimaal vrijkomen. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. JURA garandeert deze garantie door middel van reparatie, vervanging van onderdelen of vervanging van het gehele apparaat. Daarnaast vergt deze machine weinig onderhoud en is hij zeer stevig. Met de JURA E6 Dark Inox (EC) geniet je van de perfecte kop koffie, of het nu een cappuccino, espresso of een andere koffievariant is. De mogelijkheden zijn eindeloos en de smaak is altijd optimaal. Waar.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop zet je een cappuccino en espresso macchiato. Kies uit 7 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay kan je de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Voor het opslaan van koffierecepten heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over JURA E6 Dark Inox (EC)

JURA E6 Dark Inox (EC) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E6 Dark Inox (EC) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E6 Dark Inox (EC) is 1,9 l.

Met JURA E6 Dark Inox (EC) kun je 2 zetten per keer.

JURA E6 Dark Inox (EC) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat afgewerkt.