Elektrische producten

Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Siemens verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal.

Specificaties Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal

De Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal is een indrukwekkende volautomatische koffiemachine die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn robuuste roestvrijstalen behuizing is deze machine niet alleen duurzaam, maar ook een prachtige toevoeging aan elke keuken. Het melkreservoir stelt je in staat om maar liefst 21 verschillende internationale koffiespecialiteiten te bereiden, direct vanuit je eigen huis. Het bedienen van deze koffiemachine is een fluitje van een cent. Of je nu kiest voor het intuïtieve touchscreen display of de handige Home Connect app, je hebt altijd de volledige controle over je koffie. Pas eenvoudig de smaak aan naar jouw persoonlijke voorkeur door te kiezen uit drie verschillende aromaprofielen en de verhouding tussen koffie en melk aan te passen. De machine past automatisch de koffiesterkte aan om een constante smaak te garanderen. Met de Home Connect app heb je zelfs de mogelijkheid om verschillende koffiesoorten in de wachtrij te zetten voor je gasten. Zo kan je je bezoek trakteren op een heerlijke cappuccino of latte macchiato, zonder dat je zelf continu in de weer hoeft te zijn. En dankzij de SuperSilent functie geniet je van een rustige sfeer in huis, zelfs tijdens het bereiden van je favoriete kopje koffie. Kortom, de Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal biedt een unieke koffiebeleving.

Pluspunten
  • De behuizing gemaakt van roestvrij staal is sterker dan een behuizing van plastic. Je hebt de keuze uit 21 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Je kunt 20 gepersonaliseerde koffierecepten opslaan voor jezelf en andere koffiedrinkers.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen kun je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor zetten.

Veelgestelde vragen over Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal

Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal is een Volautomatische espressomachine.

Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal is 2,4 l.

Met Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal kun je 2 zetten per keer.

Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.