Elektrische producten

JURA E6 Piano White (EC)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E6 Piano White (EC) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E6 Piano White (EC).

Specificaties JURA E6 Piano White (EC)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van JURA E6 Piano White (EC)

De JURA E6 Piano White (EC) is niet zomaar een koffiemachine, het is een ware verwennerij voor de liefhebbers van cappuccino. Met één druk op de knop zet deze machine niet alleen zwarte koffiespecialiteiten, maar ook een heerlijke cappuccino. Dankzij de melkslang wordt er een zacht melkschuim gecreëerd, precies zoals je het wenst. Naast de verrukkelijke cappuccino, biedt deze koffiemachine ook een scala aan andere koffiespecialiteiten. Van een intense espresso tot een verfijnde espresso macchiato, je kunt zelf kiezen welke smaak je op elk moment van de dag wenst. Het apparaat is ook in staat om heet water te tappen voor een heerlijk kopje thee. Met het overzichtelijke kleurendisplay en de handige toetsen kun je eenvoudig de gewenste sterkte, hoeveelheid en temperatuur voor je koffie instellen. De JURA E6 Piano White (EC) maakt gebruik van de innovatieve Professional Aroma Grinder, die ervoor zorgt dat alle koffiebonen op de hoogste kwaliteit worden gemalen. Hierdoor komen alle aroma's optimaal vrij en geniet je van een perfect kopje koffie. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen. Bovendien vraagt dit apparaat weinig onderhoud en is het zeer duurzaam, zodat je.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop zet je een cappuccino en espresso macchiato. Je kunt kiezen uit 7 koffiespecialiteiten en zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpassen. Dankzij het kleurendisplay kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen met een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Voor het opslaan van koffierecepten heb je de JURA Smart Connect nodig; je slaat ze niet op.

Veelgestelde vragen over JURA E6 Piano White (EC)

JURA E6 Piano White (EC) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E6 Piano White (EC) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E6 Piano White (EC) is 1,9 l.

Met JURA E6 Piano White (EC) kun je 2 zetten per keer.

JURA E6 Piano White (EC) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat afgewerkt.