Elektrische producten

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B.

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B heb je de keuze uit maar liefst 3 verschillende koffiespecialiteiten. Met behulp van handige kleur icoontjes bedien je deze machine eenvoudig en intuïtief. Geniet van een heerlijke espresso, een smaakvolle koffie of een verkwikkende long koffie. Deze volautomatische koffiemachine maalt de koffiebonen pas vlak voordat hij de koffie zet, waardoor de aroma's perfect behouden blijven en er geen restjes achterblijven. Wil je 's ochtends genieten van een sterke kop koffie en 's avonds juist van een mildere variant? Geen probleem! Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B kun je de koffiesterkte aanpassen op 3 verschillende niveaus. Bovendien kun je met het aparte vakje voor gemalen koffie ook variëren met andere koffiesoorten. Ben je een liefhebber van zowel espresso als cappuccino? Dan kun je met het stoompijpje zelf de melk opschuimen. Daarnaast kun je het stoompijpje ook gebruiken voor het tappen van heet water. Een bijkomend voordeel van deze koffiemachine is de uitstekende service die De'Longhi biedt in Nederland en België. Mocht er iets mis zijn met de machine, dan kun je rekenen op service aan huis door eigen monteurs. Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B zet je eenvoudig en snel een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Je bedient de machine via handige kleurenicoontjes, waardoor een kopje koffie snel gezet is. Zet eenvoudig een cafeïnevrije koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
  • Je maakt zelf melk op met behulp van de stoompijp, wat het minder snel en gemakkelijk maakt om een cappuccino te zetten. Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.