Elektrische producten

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM.

Specificaties De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM

Met de De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM geniet je van een scala aan warme en koude dranken. Naast het maken van heerlijke ijskoffie en warme chocolademelk gemaakt van echte stukjes chocola, kun je ook genieten van romig koud melkschuim. Dit volautomatische koffiezetapparaat biedt een uitgebreide keuze aan koffiespecialiteiten. Je hebt de volledige controle over je koffierecepten dankzij het grote aanraakscherm of de handige app. Pas elk kopje koffie helemaal naar jouw eigen smaak aan. Met het dubbele bonenreservoir kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende soorten koffiebonen. Elke blend wordt gemalen door een speciale koffiemolen, zodat elke koffie zijn eigen unieke smaak behoudt. Bovendien kun je met dit apparaat tegelijkertijd twee koffiespecialiteiten zetten, bijvoorbeeld twee espresso's of cappuccino's. Ideaal wanneer je bezoek hebt. De hoogte van het apparaat is verstelbaar, zodat je gemakkelijk kopjes en hoge glazen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een heerlijke latte macchiato. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt De'Longhi jou maar liefst 4 jaar garantie op dit koffiezetapparaat. Mocht er iets mis zijn, dan hoef je je geen zorgen te maken. De'Longhi biedt in zowel Nederland als België een service aan huis met hun eigen monteurs. Met de De'Longhi Maestosa EP.

Pluspunten
  • In het Mix Carafe melkreservoir kun je ook ijskoffie, koud melkschuim en chocolademelk maken van stukjes chocolade. Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je wisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken. Met één druk op de knop kun je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten.

Minpunten
  • Bij intensief gebruik moet je het relatief kleine melkreservoir regelmatig bijvullen.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM is 2,1 l.

Met De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.