Elektrische producten

Inventum KZ718D

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Inventum KZ718D onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Inventum verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Inventum KZ718D.

Specificaties Inventum KZ718D

Merk

Inventum

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Inventum KZ718D

Met de Inventum KZ718D kun je op elk moment van de dag genieten van een heerlijke kop warme koffie. Je kunt eenvoudig de timer instellen om te bepalen wanneer de koffiemachine aan de slag gaat. Dit is erg handig als je `s ochtends weinig tijd hebt. Je kunt de sterkte van de koffie naar wens instellen en dankzij de handige maataanduiding op het waterreservoir zet je altijd precies genoeg. De thermoskan kun je gewoon op de ontbijttafel zetten terwijl je rustig de krant leest. Zelfs wanneer je partner of huisgenoot later aanschuift, blijft de koffie nog steeds warm. Dankzij de handige druppelstop druppelt het koffiezetapparaat niet na wanneer je de kan weghaalt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vervelende vlekken op het aanrecht. Bovendien hoef je het koffiezetapparaat niet zelf uit te zetten, want het schakelt automatisch uit binnen 5 minuten na gebruik. Dit is niet alleen handig, maar ook energiezuinig. De Inventum KZ718D is een perfecte aanvulling voor elke keuken en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, op elk moment van de dag.

Pluspunten
  • In de thermosfles blijft de koffie langer warm, zodat je de fles gemakkelijk meeneemt naar de ontbijttafel. Met de verstelbare koffiesterkte zet je een pot koffie naar jouw eigen smaak. Met de timer stel je in wanneer de koffie voor je klaarstaat.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, wat het bijvullen minder gemakkelijk maakt.

Veelgestelde vragen over Inventum KZ718D

Inventum KZ718D is een Filterapparaat.

Inventum KZ718D is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Inventum KZ718D is 1,2 l.

Met Inventum KZ718D kun je 10 zetten per keer.

Inventum KZ718D is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.