Elektrische producten

Bosch TKA6A043

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Bosch TKA6A043 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Bosch verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch TKA6A043.

Specificaties Bosch TKA6A043

Merk

Bosch

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Bosch TKA6A043

Met de Bosch TKA6A043 heb je volledige controle over het aroma van je koffie, waardoor je elke keer weer een kopje koffie kunt zetten dat perfect past bij jouw smaak. Dit koffiezetapparaat is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, met een afneembaar waterreservoir dat je dankzij het geïntegreerde handvat eenvoudig kunt verwijderen en bijvullen. Een handige functie van de Bosch TKA6A043 is de druppelstop, die ervoor zorgt dat de koffie automatisch stopt met lopen zodra je de koffiekan wegpakt. Dit voorkomt niet alleen morsen, maar zorgt er ook voor dat de warmhoudplaat schoon blijft. Om ervoor te zorgen dat je lang kunt genieten van heerlijke koffie, is het belangrijk om het koffiezetapparaat regelmatig te ontkalken. Gelukkig beschikt dit model over een handig ontkalkingsprogramma en geeft het zelf aan wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. Naast deze handige functies heeft de Bosch TKA6A043 ook een stijlvol design dat in elke keuken past. Met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking is dit koffiezetapparaat niet alleen een praktische toevoeging aan je keuken, maar ook een echte eyecatcher. Kortom, met de Bosch TKA6A043 kies je voor kwaliteit, gebruiksgemak en heerlijke koffie die helemaal aan jouw smaak voldoet.

Pluspunten
  • Met de mogelijkheid om de koffiesterkte aan te passen, kan je een pot koffie zetten naar jouw persoonlijke smaak. De druppelstop voorkomt het nadruppelen wanneer je de kan van het apparaat verwijdert. De schoonmaakindicator geeft een melding wanneer het tijd is om te ontkalken.

Minpunten
  • De plastic behuizing is niet zo duurzaam als een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Bosch TKA6A043

Bosch TKA6A043 is een Filterapparaat.

Bosch TKA6A043 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Bosch TKA6A043 is 1,25 l.

Met Bosch TKA6A043 kun je 10 zetten per keer.

Bosch TKA6A043 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.