Elektrische producten

Bosch Styline TKA8A681 Wit

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Bosch Styline TKA8A681 Wit onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Bosch verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch Styline TKA8A681 Wit.

Specificaties Bosch Styline TKA8A681 Wit

Merk

Bosch

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Bosch Styline TKA8A681 Wit

De Bosch Styline TKA8A681 Wit is een koffiezetapparaat dat zich automatisch aanpast aan het aantal kopjes koffie dat je wilt zetten. Het houdt rekening met de hoeveelheid water in het reservoir en optimaliseert zo het extractieproces. Of je nu 3 of 8 kopjes koffie zet, de smaak is altijd perfect. Dit koffiezetapparaat heeft een krachtig verwarmingssysteem dat het water verwarmt tot de ideale temperatuur van 92 tot 96 graden. Hierdoor wordt het aroma van de koffie volledig benut. Na het zetten van de koffie houdt de dubbelwandige roestvrijstalen thermoskan de koffie lang warm, zodat je er op elk moment van kunt genieten. Daarnaast schakelt het apparaat automatisch uit om energie te besparen. Een handige functie van de Bosch Styline TKA8A681 Wit is het geïntegreerde ontkalkingssysteem. Dit systeem waarschuwt je wanneer er te veel kalk in de leidingen zit en biedt een eenvoudig ontkalkingsprogramma om dit probleem op te lossen. Zo blijft je koffiezetapparaat in optimale conditie en kun je altijd genieten van heerlijke koffie.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je gemakkelijk de kan mee kunt nemen naar de ontbijttafel. Het afneembare waterreservoir kun je gemakkelijk bijvullen onder de kraan. Met de druppelstop voorkom je nadruppelen wanneer je de kan van onder het apparaat haalt.

Minpunten
  • Zonder timer komt de koffie niet gereed op het door jou gewenste tijdstip. De kunststof behuizing heeft een minder lange levensduur dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Bosch Styline TKA8A681 Wit

Bosch Styline TKA8A681 Wit is een Filterapparaat.

Bosch Styline TKA8A681 Wit is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Bosch Styline TKA8A681 Wit is 1,1 l.

Met Bosch Styline TKA8A681 Wit kun je 8 zetten per keer.

Bosch Styline TKA8A681 Wit is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.