Elektrische producten

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB.

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB

De De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB is een geavanceerde koffiemachine die een breed scala aan koffiespecialiteiten biedt. Met het kleurendisplay en de touch knoppen kun je eenvoudig kiezen uit 6 vooraf ingestelde koffierecepten. Bovendien kun je de machine ook bedienen via de Coffee Link app, waarmee je nieuwe drankjes kunt creëren en allerlei functies kunt ontdekken om je drankje naar wens aan te passen. Wat deze koffiemachine echt onderscheidt, is de hoge kwaliteit van de koffie die hij produceert. De machine maalt namelijk alleen de hoeveelheid koffie die nodig is, waardoor de bonen hun originele aroma behouden en er zo min mogelijk gemalen bonen achterblijven in de machine. Als je kiest voor een cappuccino, maakt het melksysteem melkschuim op de perfecte temperatuur dankzij het LatteCrema systeem. Dit zorgt voor een stevige melkschuimlaag met een zachte afdronk. Naast de geweldige prestaties van deze koffiemachine, biedt De'Longhi ook uitstekende service aan in Nederland en België. Mocht er iets mis zijn met de machine, dan staan hun eigen monteurs klaar om aan huis service te verlenen. Met de De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB kun je snel en gemakkelijk genieten van een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • Kies uit 6 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Je kunt de koffiemachine op afstand bedienen via een app op je tablet of smartphone. Met het touchscreen kleurendisplay kun je de espressomachine eenvoudig bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je zet geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd. Met deze PrimaDonna maak je geen verse chocolademelk.

Veelgestelde vragen over De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB is 2 l.

Met De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.