Elektrische producten

Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Siemens verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart.

Specificaties Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

Met de Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart kun je op een stille manier jouw favoriete kopje koffie naar jouw eigen smaak aanpassen, dankzij het handige touchscreen display. Deze volautomatische koffiemachine is ontworpen met geluidsreductie, waardoor je weinig hinder ondervindt wanneer iemand koffie zet. Met maar liefst 21 verschillende koffiespecialiteiten kun je eindeloos variëren en jouw koffie precies afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur. Met de baristaMode heb je volledige controle over de koffiesterkte, de hoeveelheid koffie en melk, de temperatuur, de maalgraad en de zetsnelheid. Je kunt zelfs jouw eigen recepten opslaan onder één van de 3 gebruikersprofielen, zodat je altijd jouw perfecte kopje koffie kunt zetten. Daarnaast kun je deze volautomaat ook bedienen via de handige app. In de app kun je extra koffiespecialiteiten vinden en zelf bepalen in welke volgorde de drankjes worden bereid. Heb je behoefte aan een grote hoeveelheid koffie in één keer? Dan kun je gebruik maken van de koffiekanfunctie, waarmee je een hele pot koffie kunt zetten. Deze Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart is niet alleen stil tijdens het zetten van koffie, maar heeft ook een topklasse bouwkwaliteit. Met deze koffiemachine geniet je van heerlijke koffie op maat, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van geluid.

Pluspunten
  • Met de baristaMode kun je je eigen koffierecepten creëren door de koffiesterkte, -grootte, -temperatuur en de hoeveelheid melk zeer nauwkeurig in te stellen. Het produceert met 62 decibel veel minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines. Met slechts één druk op de knop kun je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten.

Minpunten
  • Bij intensief gebruik vul je regelmatig het relatief kleine melkreservoir bij.

Veelgestelde vragen over Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart is een Volautomatische espressomachine.

Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart is 2,3 l.

Met Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart kun je 2 zetten per keer.

Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.