Elektrische producten

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart.

Specificaties De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

Met de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart kun je moeiteloos een heerlijke espresso of koffie zetten voor 1 of 2 personen. Met de grote draaiknop kun je de sterkte van elke kop koffie afzonderlijk instellen. Begin je ochtend met een krachtige espresso en eindig je dag met een milde koffie. Als je liever cafeïnevrije koffie drinkt, kun je ook tussendoor een kopje zetten met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie. Ben je een liefhebber van melkspecialiteiten, zoals cappuccino of latte macchiato? Dan kun je zelf melk opschuimen met behulp van het stoompijpje. En als er ooit een probleem is met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België een service aan huis met eigen monteurs. Met de De'Longhi volautomaat kun je dus snel en eenvoudig genieten van een heerlijk kopje koffie. Bovendien heeft de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart een strak en stijlvol design dat perfect past in elke keuken. Het apparaat is voorzien van handige functies, zoals een instelbare koffiehoeveelheid en een automatische uitschakeling. Daarnaast beschikt het over een groot waterreservoir en een ruim bonenreservoir, zodat je niet constant hoeft bij te vullen. Kortom, met de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart haal je een koffiemachine in huis die niet.

Pluspunten
  • Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarbij je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. Bereid gemakkelijk een cafeïnevrije koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie. Met een waterreservoir van 1,8 liter kun je achter elkaar veel kopjes koffie zetten zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Je klopt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en makkelijk een cappuccino maakt. Zonder scherm begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.