Elektrische producten

Saeco GranAroma SM6585/00

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Saeco GranAroma SM6585/00 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Saeco verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Saeco GranAroma SM6585/00.

Specificaties Saeco GranAroma SM6585/00

Merk

Saeco

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Saeco GranAroma SM6585/00

Met de Saeco GranAroma SM6585/00 heb je de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 16 voorgeprogrammeerde dranken, die je volledig kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu houdt van een sterke zwarte koffie, een romige latte macchiato of een heerlijke cappuccino, met het LatteDuo systeem kun je niet alleen 2 zwarte koffies tegelijkertijd zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten. Het smaakprofiel van de koffie kun je eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur. Je hebt de keuze uit 3 opties: Delicato, Intenso en Forte. Daarnaast kun je de sterkte, volume en temperatuur van zowel de koffie als de melk volledig naar wens aanpassen. Wil je jouw koffie nog intenser maken? Voeg dan een extra shot espresso toe. Dankzij de 6 instelbare gebruikersprofielen kun je al jouw favoriete recepten opslaan. Een ander groot voordeel van de Saeco GranAroma SM6585/00 is dat het melksysteem zichzelf direct reinigt nadat je een melkspecialiteit hebt gezet. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de machine en kun je optimaal genieten van je koffie. Kortom, met de Saeco GranAroma SM6585/00 heb je de ultieme controle over je koffie-ervaring en geniet je elke keer weer van een perfect kopje koffie, helemaal naar jouw smaak.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten worden gezet met één druk op de knop. Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óok een flat white en een Italiaanse cappuccino. Maak niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een Italiaanse cappuccino. Sla voor 6 personen koffierecepten op door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen. Bewaar koffierecepten voor 6 personen door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over Saeco GranAroma SM6585/00

Saeco GranAroma SM6585/00 is een Volautomatische espressomachine.

Saeco GranAroma SM6585/00 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Saeco GranAroma SM6585/00 is 1,8 l.

Met Saeco GranAroma SM6585/00 kun je 2 zetten per keer.

Saeco GranAroma SM6585/00 is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.