Elektrische producten

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M.

Specificaties De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M

Met de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M zet je binnen een paar minuten een heerlijk kopje koffie. Deze machine biedt maar liefst 3 vooraf ingestelde recepten, waardoor je eenvoudig kunt kiezen tussen een espresso, americano of een gewone koffie. Het beste van alles is dat je geen aparte bonenmaler hoeft aan te schaffen, omdat deze machine al een ingebouwde bonenmaler heeft. Hierdoor zet je direct koffie met versgemalen bonen. Deze machine is voorzien van een handige tamper, waarmee je de gemalen koffie gemakkelijk kunt aandrukken voor een optimale smaak. Als je zin hebt in een cappuccino of latte macchiato, kun je eenvoudig melk in de meegeleverde melkkan doen en dit opschuimen met het stoompijpje. Het Latte systeem zorgt voor een fluweelzachte melktextuur, waardoor het perfect is voor het oefenen van latte art. Bovendien kun je met de My Menu knop jouw favoriete recepten gemakkelijk opslaan. Het is belangrijk om te vermelden dat het enige tijd en geduld kan kosten om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit proces is iets minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M krijg je de kans om een echte barista te worden en te genieten van de perfecte kop koffie in het comfort van je eigen huis.

Pluspunten
  • Met behulp van de ingebouwde tamper druk je de gemalen koffie gelijkmatig aan voor een consistent resultaat. Met de automatische maalfunctie en dosering maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor één kopje. Dankzij de 3 voorgeprogrammeerde recepten zet je binnen enkele minuten een espresso, americano of gewone koffie.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M is een Pistonmachine.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M is 2 l.

Met De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.