Elektrische producten

JURA S8 Moonlight Silver (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA S8 Moonlight Silver (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA S8 Moonlight Silver (EA).

Specificaties JURA S8 Moonlight Silver (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA S8 Moonlight Silver (EA)

Met de JURA S8 Moonlight Silver (EA) heb je de volledige controle over je koffie-ervaring. Of je nu de voorkeur geeft aan het gebruiksvriendelijke touchscreen display of de handige app, je kunt gemakkelijk je favoriete koffie bereiden. Het display is overzichtelijk en leidt je moeiteloos naar jouw gewenste koffie. Maar dat is nog niet alles - met de meegeleverde JURA Smart Connect kun je de koffiemachine zelfs bedienen met je telefoon. Hiermee kun je je eigen koffierecepten samenstellen, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie. De JURA S8 Moonlight Silver (EA) biedt een scala aan mogelijkheden. Je kunt kiezen uit maar liefst 8 voorgeprogrammeerde koffierecepten, waaronder een intense ristretto, een klassieke koffie en een romige flat white. Maar ook voor melkspecialiteiten en heet water zijn er speciale opties beschikbaar. Met de dubbele koffie uitloop is het bereiden van je favoriete koffie nog nooit zo eenvoudig geweest. De uitloop in het midden is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor het maken van heerlijke melkspecialiteiten. De JURA S8 Moonlight Silver (EA) zorgt niet alleen voor een ongeëvenaarde koffie-ervaring, maar ook voor een lange levensduur. Dankzij de Professional Aroma Grinder wordt elke kop koffie voorzien van een rijk aroma. Het maalsysteem maalt de k.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde JURA Smart Connect kun je de koffiemachine bedienen vanaf een afstand met een tablet of smartphone. Met het kleurenaanraakscherm bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Kies uit 8 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Je kunt geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd serveren.

Veelgestelde vragen over JURA S8 Moonlight Silver (EA)

JURA S8 Moonlight Silver (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA S8 Moonlight Silver (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA S8 Moonlight Silver (EA) is 1,9 l.

Met JURA S8 Moonlight Silver (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA S8 Moonlight Silver (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.