Elektrische producten

Krups EA8110

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups EA8110 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups EA8110.

Specificaties Krups EA8110

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups EA8110

Met de compacte Krups EA8110 kun je eenvoudig 1 of 2 kopjes koffie tegelijk zetten, met behulp van versgemalen koffiebonen. Dit apparaat neemt weinig ruimte in beslag op je keukenblad in vergelijking met andere volautomatische espressomachines. Het enige wat je hoeft te doen is het water- en bonenreservoir vullen en de machine doet de rest. De machine bereidt zowel espresso als lungo, en je kunt deze koffies aanpassen aan je eigen smaak. Met de handige draaiknop kun je de hoeveelheid koffie instellen, en je kunt ook de maalgraad aanpassen. Als je zin hebt in een cappuccino, kun je zelf melk opschuimen met behulp van de stoompijp. Na elke zetbeurt spoelt de machine automatisch de leidingen schoon, waardoor je geen tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van de machine. Bovendien geeft het kalklampje aan wanneer de machine klaar is voor een ontkalkingsbeurt. Dit is erg handig, omdat je het ontkalkingsproces niet kunt vergeten. Met de Krups EA8110 geniet je dus van heerlijke koffie, met het gemak van een volautomatische espressomachine, in een compact formaat dat perfect past in elke keuken.

Pluspunten
  • Dankzij zijn slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten. Pas zelf de sterkte, hoeveelheid en maalgraad van jouw koffie aan. Het kalklampje gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet ontkalken.

Minpunten
  • Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, waardoor het zetten van een cappuccino minder snel en gemakkelijk gaat. Deze volautomatische koffiemachine maakt met 70,5 decibel veel meer geluid dan andere machines.

Veelgestelde vragen over Krups EA8110

Krups EA8110 is een Volautomatische espressomachine.

Krups EA8110 is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups EA8110 is 1,7 l.

Met Krups EA8110 kun je 2 zetten per keer.

Krups EA8110 is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.