Elektrische producten

Sage The Precision Brewer Thermal

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage The Precision Brewer Thermal onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage The Precision Brewer Thermal.

Specificaties Sage The Precision Brewer Thermal

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

14

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage The Precision Brewer Thermal

De Sage The Precision Brewer Thermal is de ultieme keuze voor koffieliefhebbers en fijnproevers. Met dit filterapparaat haal je het beste uit je koffie. Het handige display biedt maar liefst 6 verschillende brouwprogramma's om uit te kiezen, waaronder Gold, Fast, Strong, My Brew, Pour Over en Cold Brew. Met het 'Gold'-programma zet je koffie volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden van de SCA, waardoor je verzekerd bent van een perfecte kop koffie. Wil je liever zelf experimenteren en je eigen unieke koffiecreatie maken? Met het 'My Brew'-programma pas je eenvoudig de doorlooptijd, waterdoorstroming en bereidingstemperatuur aan naar jouw persoonlijke voorkeur. Zo geniet je van een kop filterkoffie die exact smaakt zoals jij het het liefst drinkt. Daarnaast is dit apparaat ook ideaal voor de zomermaanden, want met het speciale programma voor ijskoffie zet je gemakkelijk een verfrissend drankje. Het verwarmingssysteem met thermospoel zorgt ervoor dat het water altijd van de hoogste kwaliteit is, wat resulteert in een ongeëvenaarde koffiesmaak. Niet alleen geniet je van heerlijke koffie, maar ook van de verfijnde smaak die dit apparaat creëert. Met de Sage The Precision Brewer Thermal haal je een stukje baristakunst in huis en geniet je elke dag van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk meeneemt naar de ontbijttafel. In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je hem gemakkelijk naar de ontbijttafel kunt meenemen. Je kiest uit 6 programma's voor het zetten van verschillende soorten koffie. Je hebt de keuze uit 6 programma's om verschillende soorten koffie te zetten. Via My Brew pas je de temperatuur, doorlooptijd en de waterhoeveelheid precies aan naar jouw smaak. Met behulp van My Brew pas je de temperatuur, doorlooptijd en waterhoeveelheid precies aan naar jouw smaak.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het gewenste tijdstip door jou.

Veelgestelde vragen over Sage The Precision Brewer Thermal

Sage The Precision Brewer Thermal is een Filterapparaat.

Sage The Precision Brewer Thermal is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage The Precision Brewer Thermal is 1,7 l.

Met Sage The Precision Brewer Thermal kun je 14 zetten per keer.

Sage The Precision Brewer Thermal is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.