Elektrische producten

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.

Specificaties De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart

Met de De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart zet je met slechts één druk op de knop snel en moeiteloos een heerlijke cappuccino. Dankzij het innovatieve dubbele verwarmingssysteem wordt de melk apart van de koffie verwarmd, waardoor je altijd kunt genieten van de perfecte temperatuur voor jouw koffie. Bovendien kun je achter elkaar snel meerdere cappuccino's zetten, met een verrukkelijk smeuïg melkschuim. Deze koffiemachine is uitgerust met een handig display en touchknoppen, waardoor je het apparaat eenvoudig kunt bedienen. Je kunt je persoonlijke voorkeuren instellen, zoals de gewenste hoeveelheid koffie en water. Met de De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart kun je kiezen uit een scala aan zwarte koffie en melkspecialiteiten. En als je af en toe zin hebt in een kopje thee, kun je ook eenvoudig warm water tappen. Maak je geen zorgen als er iets misgaat met de koffiemachine, want De'Longhi biedt in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen professionele monteurs. Met deze volautomatische De'Longhi koffiemachine zet je in een handomdraai een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • Met een dubbel verwarmingssysteem maak je snel een cappuccino met de juiste temperatuur voor koffie en melk. Met één druk op de knop zet je een cappuccino of latte macchiato. Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten via het tekstdisplay met een menu vol keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart is 2 l.

Met De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.