Elektrische producten

Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Scanpart verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter.

Specificaties Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter

Merk

Scanpart

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter

Met de Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter maak je moeiteloos heerlijke koffie door het hergebruiken van het filter. Je hoeft alleen maar de koffiedik weg te gooien en het permanente filter af te spoelen na het zetten van de koffie. Vervolgens kun je het filter keer op keer opnieuw gebruiken. Dit koffiezetapparaat is voorzien van een dubbel bonenreservoir, waardoor je eenvoudig kunt afwisselen tussen twee soorten koffiebonen. Met de handige timerfunctie kun je elke ochtend, middag of avond genieten van een vers gezette pot koffie. Stel van tevoren het gewenste tijdstip in en geef met de draaiknop aan hoeveel kopjes koffie je wilt zetten. Daarnaast kun je de sterkte van de koffie naar eigen smaak aanpassen door de maalgraad te regelen. Zo kun je altijd genieten van een perfect kopje koffie dat precies aan jouw voorkeuren voldoet. Met de Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter wordt koffiezetten een waar genot. Dankzij het herbruikbare filter en de handige timerfunctie hoef je nooit meer zonder jouw favoriete koffie te zitten. Bepaal zelf de sterkte van de koffie en geniet keer op keer van een perfect gezette kop koffie.

Pluspunten
  • Dankzij het permanente filter maak je geen gebruik meer van papieren filters. Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je gemakkelijk wisselen tussen 2 koffiesmaken. Met de ingebouwde koffiemolen bereid je koffie van versgemalen koffiebonen.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter

Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter is een Filterapparaat.

Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter is 1,2 l.

Met Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter kun je 10 zetten per keer.

Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.