Elektrische producten

Krups Evidence One EA895E

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Evidence One EA895E onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Evidence One EA895E.

Specificaties Krups Evidence One EA895E

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Evidence One EA895E

Met de Krups Evidence One EA895E heb je nog meer keuzemogelijkheden dan met het basismodel. Deze volautomaat biedt namelijk 2 extra koffiespecialiteiten: latte en americano. Het bedienen van de machine is ook nog eens super eenvoudig dankzij het kleuren touchscreen. Het zetten van jouw favoriete kopje koffie wordt hiermee een fluitje van een cent. Niet alleen kun je met deze volautomaat 2 espresso's tegelijk zetten, maar ook 2 heerlijke melkspecialiteiten. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld bezoek hebt. De melk wordt via de melkslang opgeschuimd en komt direct in jouw kopje terecht. Je hoeft alleen maar de melkslang in de melk te steken en op de knop te drukken. De koffiesterkte, volume en temperatuur van elke koffiespecialiteit kun je naar jouw persoonlijke smaak aanpassen. En het mooie is dat je jouw favoriete instellingen kunt opslaan, zodat je met slechts één druk op de knop jouw perfecte kopje koffie kunt zetten.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop

    .

    Met het touchscreen-kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties

    .

    Kies uit 15 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast.

Minpunten
  • Hij heeft geen warmhoudplaatje om de kopjes vooraf te verwarmen. Zonder een vakje voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk een kopje cafeïnevrije koffie tussendoor.

Veelgestelde vragen over Krups Evidence One EA895E

Krups Evidence One EA895E is een Volautomatische espressomachine.

Krups Evidence One EA895E is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Evidence One EA895E is 2,3 l.

Met Krups Evidence One EA895E kun je 2 zetten per keer.

Krups Evidence One EA895E is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.