Elektrische producten

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Solis Grind and Infuse Perfetta RVS onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Solis verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Solis Grind and Infuse Perfetta RVS.

Specificaties Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

Merk

Solis

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,6 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

De Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is een geweldige toevoeging aan je keuken, waarmee je jouw koffie naar een hoger niveau kunt tillen. Met de geïntegreerde bonenmaler kun je de koffie malen in maar liefst 25 verschillende standen. Hierdoor kun je zelf de perfecte maalgraad kiezen en bepalen hoeveel koffie je per zetbeurt wilt gebruiken. Het handige geheugen van de machine onthoudt deze instellingen, zodat je niet telkens opnieuw hoeft in te stellen. Een groot voordeel van de Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is dat de bonenmaler in de machine verwerkt zit, waardoor je ruimte bespaart op je aanrecht. Binnen slechts 45 seconden is de pistonmachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Met behulp van de manometer kun je precies zien met welke druk je een espresso zet, zodat je in één oogopslag kunt controleren of de machine juist is ingesteld. Naast het zetten van een heerlijke espresso, biedt deze machine ook de mogelijkheid om met de heetwaterfunctie een kopje thee te zetten. Daarnaast kun je met de stoompijp melk opschuimen voor een perfecte cappuccino. Let wel op: het vergt tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit proces is iets meer arbeidsintensief dan bij een volautomatische espressomachine, maar het resultaat is absoluut de moeite waard!

Pluspunten
  • Met de aanwezige ingebouwde koffiemolen maak je koffie van versgemalen koffiebonen. Dankzij de ingebouwde manometer zie je met welke druk je een espresso zet, zodat je jouw bereiding daarop kunt afstemmen. Met het ruime waterreservoir van 2,6 liter kun je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is een Pistonmachine.

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is 2,6 l.

Met Solis Grind and Infuse Perfetta RVS kun je 2 zetten per keer.

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.