Elektrische producten

Melitta Aromaboy Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Aromaboy Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Aromaboy Zwart.

Specificaties Melitta Aromaboy Zwart

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

0,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Aromaboy Zwart

De Melitta Aromaboy Zwart is de perfecte metgezel voor koffieliefhebbers die graag genieten van een heerlijke kop filterkoffie, waar ze ook zijn. Deze compacte koffiemachine past moeiteloos in elke keuken en is ook ideaal om mee te nemen op reis. Met deze machine zet je gemakkelijk 2 kopjes filterkoffie per keer, zodat je altijd genoeg hebt om te delen of om zelf van te genieten. Het transparante waterreservoir van de Melitta Aromaboy Zwart heeft een duidelijke schaalverdeling, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid water gebruikt voor één of 2 kopjes koffie. Na gebruik kun je de filterhouder en de glazen kan eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van de machine. Bovendien schakelt de machine zichzelf automatisch uit na 30 minuten, dankzij de handige Auto-Off-functie, waardoor je energie bespaart en je geen zorgen hoeft te maken over het per ongeluk aan laten staan van de machine. Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, is de Melitta Aromaboy Zwart voorzien van een geïntegreerde snoer opbergruimte, zodat je het snoer gemakkelijk kunt opbergen en het niet in de weg staat. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, met de Melitta Aromaboy Zwart geniet je altijd en overal van een heerlijke kop filterkoffie.

Pluspunten
  • Vanwege zijn compacte formaat is hij geschikt voor kleine keukens. De druppelstop voorkomt lekken wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Na 30 minuten schakelt hij automatisch uit.

Minpunten
  • Met een waterreservoir van 0,3 liter kun je hooguit 2 kopjes koffie tegelijk zetten. Het waterreservoir kan niet worden uitgenomen, wat het bijvullen minder gemakkelijk maakt.

Veelgestelde vragen over Melitta Aromaboy Zwart

Melitta Aromaboy Zwart is een Filterapparaat.

Melitta Aromaboy Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Aromaboy Zwart is 0,3 l.

Met Melitta Aromaboy Zwart kun je 2 zetten per keer.

Melitta Aromaboy Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.