Elektrische producten

De'Longhi EC685.R Dedica Rood

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi EC685.R Dedica Rood onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi EC685.R Dedica Rood.

Specificaties De'Longhi EC685.R Dedica Rood

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi EC685.R Dedica Rood

De De'Longhi EC685.R Dedica Rood is een compacte espressomachine die perfect past op jouw keukenblad. Met zijn slanke formaat neemt hij weinig ruimte in beslag, maar biedt toch veel mogelijkheden. Met de dubbele filterhouder kun je zelfs 2 espresso's tegelijkertijd zetten. Maar als je liever één kopje espresso drinkt, kun je gebruik maken van het bakje voor de enkele filterhouder. Deze espressomachine heeft ook een handige warmhoudplaat waarmee je je kopjes kunt voorverwarmen. Zo blijft je koffie langer warm en geniet je nog meer van je favoriete drankje. Met de stoompijp kun je ook melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. En dankzij de speciaal ontworpen dubbele lekbak kun je zowel lage als hoge mokken gebruiken. Wil je ruimte besparen voor een groot glas latte macchiato? Geen probleem, je kunt eenvoudig de bovenste laag van de lekbak verwijderen. Als je 's ochtends weinig tijd hebt, kun je ook gebruik maken van ESE servings. Met deze espressopads zet je snel en gemakkelijk een heerlijke kop koffie. Let wel op dat het even tijd en geduld kost om te leren hoe je met een pistonmachine smaakvolle koffie zet. Het is iets minder eenvoudig dan met een volautomatische espressomachine, maar dankzij de De'Longhi EC685.R Dedica Rood kun je binnen no time een echte bar.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte ontwerp neemt hij minder ruimte in beslag op je aanrecht dan andere espressomachines. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. Je kunt ook eenvoudig een kop koffie zetten met behulp van een ESE-pad.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je los. Bij regelmatig gebruik vul je het waterreservoir van 1 liter vaak bij.

Veelgestelde vragen over De'Longhi EC685.R Dedica Rood

De'Longhi EC685.R Dedica Rood is een Pistonmachine.

De'Longhi EC685.R Dedica Rood is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi EC685.R Dedica Rood is 1 l.

Met De'Longhi EC685.R Dedica Rood kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi EC685.R Dedica Rood is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.