Elektrische producten

De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart.

Specificaties De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart

De De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart is een compacte espressomachine die perfect past op jouw keukenblad. Met zijn slanke formaat neemt hij weinig ruimte in beslag, maar biedt toch de mogelijkheid om 2 espresso's tegelijkertijd te zetten dankzij de dubbele filterhouder. Als je maar één espresso wilt, kun je eenvoudig de enkele filterhouder gebruiken. Met de ingebouwde warmhoudplaat kun je de kopjes voorverwarmen voor een optimale koffie-ervaring. Bovendien kun je met de stoompijp melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. De De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart is voorzien van een dubbele lekbak die speciaal is ontworpen om zowel lage als hoge mokken te plaatsen. Wil je meer ruimte creëren voor een glas voor een latte macchiato? Dan kun je eenvoudig de bovenste laag van de lekbak verwijderen. Deze espressomachine biedt ook de mogelijkheid om ESE servings te gebruiken, waarmee je snel en gemakkelijk een kop koffie kunt zetten met een koffiepad. Houd er echter rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie kunt zetten met een pistonmachine. Het proces is iets complexer dan bij een volautomatische espressomachine, maar met de De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart kun je de kunst van het koffiezetten onder de knie krijgen en gen.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. Je kunt ook eenvoudig een kop koffie zetten met een ESE-pad.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je er los bij. Bij veelvuldig gebruik vul je vaak een waterreservoir van 1 liter bij.

Veelgestelde vragen over De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart

De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart is een Pistonmachine.

De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart is 1 l.

Met De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.