Elektrische producten

WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van WMF verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go.

Specificaties WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go

Merk

WMF

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

0,625 liter

Aantal kopjes per zetbeurt

5

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go

De WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go is de perfecte metgezel voor koffieliefhebbers onderweg. Met deze handige set krijg je zowel een thermoskan als een thermosbeker om je koffie in te zetten. De kan heeft een capaciteit van maar liefst 5 kopjes koffie, terwijl de beker genoeg ruimte biedt voor 2 à 3 kopjes. Dit betekent dat je je koffie niet meer hoeft over te gieten in een aparte beker voordat je de deur uitgaat. Een van de handigste functies van de WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go is de timer. Hiermee kun je tot wel 24 uur van tevoren instellen wanneer je koffie klaar moet zijn. Stel je eens voor dat je 's ochtends wakker wordt en direct kunt genieten van een vers kopje koffie! Bovendien kun je met de aromafunctie de sterkte van je koffie naar wens aanpassen. Hou je van een krachtige bak koffie? Schakel dan eenvoudigweg de aromafunctie in en geniet van een extra sterke smaak. En alsof dat nog niet genoeg is, schakelt het apparaat zichzelf uit zodra het waterreservoir leeg is. Dit is niet alleen handig, maar ook energiebesparend. Met de WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go ben je dus verzekerd van heerlijke koffie, waar je ook bent, en bespaar je tegelijkertijd energie. Zo kun je elke dag genieten van jouw perfecte kopje k.

Pluspunten
  • Bij deze koffiemachine zet je ook koffie in een thermosbeker die je vervolgens gemakkelijk meeneemt voor onderweg. Met de timer bepaal je wanneer de koffie voor je klaarstaat. In de thermoskan en -beker blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk meeneemt naar de ontbijttafel.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, waardoor bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go

WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go is een Filterapparaat.

WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go is 0,625 liter.

Met WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go kun je 5 zetten per keer.

WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat afgewerkt.