Elektrische producten

Moccamaster KBG Select Rvs

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBG Select Rvs onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBG Select Rvs.

Specificaties Moccamaster KBG Select Rvs

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Rvs

Met de Moccamaster KBG Select Rvs zet je niet zomaar een pot filterkoffie, maar een smaakvolle en perfect gebrouwen pot. Dit apparaat is speciaal afgesteld op de optimale zettemperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor alle aroma's van de koffiebonen optimaal tot hun recht komen en de bitterheid wordt voorkomen. Binnen slechts 6 minuten staat er een hele pot heerlijke koffie klaar om van te genieten. En het beste van alles? Met de handige keuzeschakelaar kun je ook gemakkelijk een kleinere hoeveelheid koffie zetten, voor die momenten waarop je alleen van een kopje wilt genieten. Na het zetten van de koffie hoef je je geen zorgen te maken dat het snel afkoelt. Dankzij de warmhoudplaat blijft de koffie maar liefst 40 minuten lang op de perfecte temperatuur. Zo heb je alle tijd om rustig van je eerste kopje koffie te genieten en zelfs nog een tweede kopje te zetten. En maak je geen zorgen over morsen, want de handige druppelstop voorkomt dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt. Het Moccamaster KBG Select Rvs koffiezetapparaat heeft niet alleen geweldige functionaliteiten, maar ook een stijlvolle uitstraling. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een strakke en moderne look, maar ook voor duurzaamheid en stevigheid. Dit koffie.

Pluspunten
  • Door de temperatuur nauwkeurig af te stellen, tussen de 92 en 96 graden Celsius, vermijd je een bittere smaak in de koffie. Met behulp van de keuzeschakelaar kan je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er al een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen mogelijkheid hebt om de koffiesterkte aan te passen, kan je niet de sterkte van je kopje koffie regelen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Rvs

Moccamaster KBG Select Rvs is een Filterapparaat.

Moccamaster KBG Select Rvs is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBG Select Rvs is 1,3 l.

Met Moccamaster KBG Select Rvs kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBG Select Rvs is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.